Airdrop signali

Pozdravljeni!

Dobrodošli na domači strani Airdrop signalov.

Kot član/članica Airdrop signalov imate naslednje ugodnosti:

  1. Dostop do naše zasebne Telegram skupine, kjer Luka objavlja dnevne naloge in novice o airdropih in odgovarja na vsa vaša vprašanja.
  2. Dostop do spletnih delavnic in webinarjev, kjer Luka v živo odgovarja na vaša vprašanja, demonstrira uporabo določenih morda malo zahtevnejših aplikacij in rešuje morebitne težave, na katere ste naleteli.
  3. Dostop do bonus vsebine tečaja Airdrop Akademija, kjer boste našli “Hiter vodič za LayerZero airdrop” in vodič “Prvi koraki za začetnike”.

Če že imate kriptovalute v vaši kripto denarnici (npr. MetaMask) vam predlagamo, da začnete kar s Hitrim LayerZero vodičem, sicer pa si najprej oglejte vodič Prvi koraki za začetnike in poskusite samostojno opraviti prvo transakcijo za LayerZero na Stargate mostu.

POMEMBNO: Zaradi trenutnih visokih stroškov (>$30 USD) si Ether (ETH) namesto na Ethereum omrežje, raje pošljite na Arbitrum ali Optimism omrežje in si ga potem s prvo transakcijo na Stargate portalu prestavite na Base ali Linea omrežje.

Ker na BitStamp to ni možno (ne podpirajo Arbitrum ali Optimism omrežij), si v tem primeru pošljite AVAX na Avalanche-C omrežju v vašo MetaMask denarnico in potem preko WooFi ali OmniBTC zamenjajte za Ether (ETH) na Arbitrum ali Optimism omrežju, nato pa nadaljujte s transakcijo na Stargate mostu enako kot zgoraj.

Ker pri lovljenju airdropov ni priporočljivo imeti prazne denarnice na Ethereum omrežju, vam toplo priporočam, da si v vašo MetaMask denarnico vseeno nakažete vsaj 0,01-0,005 ETH cca. $10-20 (dodajte še zadnjo decimalko po vaši želji od 1-9 (da ne bomo pošiljali vsi isto), recimo 0,016 ETH ali 0,0056 ETH) tudi po Ethereum omrežju, da vas slučajno ne obtožijo, da ste Sybil uporabnik in vas zato diskvalificirajo za airdrop!

Pri lovljenju airdropov, vam bo v veliko pomoč Google preglednica Airdrop Akademije, kjer boste v različnih zavihkih našli povezave do vseh v tečaju omenjenih LayerZero spletnih kripto aplikacij, digitalnih verzij sledilnikov, povezave do priporočenih kripto menjalnic in preverjenih VPN ponudnikov in še marsikaj drugega bomo s časom dodajali notri.

Če vam kljub navodilom v hitrih vodičih in pomoči preko zasebne Telegram skupine, lovljenje airdropov ne bo šlo, potem vam toplo priporočam nakup Airdrop Akademija tečaja. V njem dobite celoten postopek lovljenja airdropov opisan od A do Ž, tudi za popolne začetnike in vključuje:

  • Video tečaj (8 ur video navodil kako loviti airdrope)
  • e-Knjiga (110 strani kako loviti airdrope od A do Ž)
  • Ugodnejša mesečna naročnina za Airdrop signale: 57 EUR/mesec namesto 97 EUR/mesec

Če imate še kakšna dodatna vprašanja lahko Luko kontaktirate tudi na XXX-EMAIL , še hitreje pa boste dobili odgovor kar v naši zasebni Telegram skupini, v temi za Začetnike ali pa kje drugje, če ste naprednejši uporabnik.